zondag 13 februari 2011

Valentijn: Stekelbees brengt mensen dichterbij

Op een mooie zomerdag in de kinderopvang Stekelbees te Hoegaarden ontmoetten 2 studenten elkaar. Ze heetten Jan en Katrien. Tijdens de uren zochten ze meer en meer elkaars gezelschap op en ze konden het blijkbaar goed met elkaar vinden. Een team van kinderbegeleidsters hebben ‘altijd’ gelijk en zagen een koppel in wording. Voor het einde van hun vakantiejob in zicht was, was het eindelijk zo ver. Katrien en Jan waren samen en werden al kussend gespot door verantwoordelijke kinderopvang  Elke op Suikerrock te Tienen. Het nieuws deed snel de ronde en werd met een grote glimlach onthaald. Nu 6 maanden later mag heel de wereld van de kinderopvang het weten, namelijk: Jan en Katrien zijn nog steeds samen en hopen dat ze zo gelukkig mogen blijven zoals ze nu zijn. 
Wordt vervolgd... 


Lees ook:
Bij Stekelbees Rotselaar zijn ze deze valentijnsweek druk in de weer met het bakken van pannenkoeken en wafels voor voor Mario uit Ecuador

Bij Stekelbees Walshoutem hangt de opvang vol prachtige knutselwerken: hartjes, knuffel en gedichten.. en is men extra lief voor elkaar.


Stekelbees St Job in Valentijnssfeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...