donderdag 10 februari 2011

het ruime vormingsaanbod voor onthaalouders en ouders in Oost-Vlaanderen

Landelijke Kinderopvang bouwt al meer dan 30 jaar aan opvang voor kinderen en ouders. De organisatie vangt in Oost-Vlaanderen jaarlijks meer dan 3900 kindjes op.

In 2010 was er heel wat verandering bij Landelijke Kinderopvang.
Naast de plaatselijke werking in verschillende gemeenten van Oost-Vlaanderen, is er nu ook een overkoepelende regionale werking.
Deze manier van werken heeft ook een positieve invloed op het vlak van organisatie van vormingen voor onthaalouders. Elke onthaalouder aangesloten bij een dienst van Landelijke Kinderopvang in Oost-Vlaanderen kan voortaan een keuze maken uit een veel ruimer aanbod dan in het verleden.
Dit aanbod werd samengesteld in overleg met de plaatselijke verantwoordelijken.
Concreet worden dit jaar 48 vormingen georganiseerd op verschillende plaatsen in Oost-Vlaanderen. Ook nieuw is dat er 2 volledige vormingsdagen, ipv vormingsavonden, georganiseerd worden: één rond spel en speelgoed en één rond communiceren met ouders.
Een aantal vormingsavonden staan open voor ouders met jonge kinderen.
Wie geïnteresseerd is in dit vormingsaanbod, onthaalouder worden bij Landelijke Kinderopvang of wie opvang zoekt, kan contact opnemen met de helpdesk op 070/246 041 of oostvlaanderen@LandelijkeKinderopvang.be


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...