zondag 19 juni 2011

huishoudhulpen schitteren op de catwalk met hun gepimpte schort

De huishoudhulpen van Landelijk Dienstencoöperatief deden mee aan een wedstrijd  ter gelegenheid van de dag van de Huishoudhulp.
 Na een korte opleiding ‘hoe loop ik op de catwalk’ en een ‘schminksessie’ waren ze helemaal klaar om hun eigen ontwerp te showen.
Landelijk Dienstencoöperatief bekroonde de short van huishoudhulp Greet Lavrys, verbonden aan het kantoor van Tessenderlo.

Dag van de Huishoudhulp
De Dag van de Huishoudhulp vindt plaats op maandag 20 juni.
Schoonmaken is zwaar werk. Het is een job die vaak onderschat wordt, maar ook veel voldoening biedt. De huishoudhulpen doen het werk dat hun klanten niet meer kunnen of waar ze geen tijd voor hebben. Zij zorgen ervoor dat hun klanten tevreden thuiskomen in een propere woning.

Wedstrijd ‘Pimp je schort’
De Dag van de huishoudhulp is voor onze huishoudhulpen een feestelijke dag en daarom lanceerde Landelijk Dienstencoöperatief de wedstrijd ‘Pimp je schort’. De huishoudhulpen mochten hun schort een volledig nieuwe look geven. Wat daarbij belangrijk was, was creativiteit en plezier. Ze hoefden geen naaitalent te zijn. Borduren, plakken, nieten, tekenen,… Alles kon en alles mocht. Maar liefst 23 huishoudhulpen gingen aan de slag en ‘pimpten’ hun schort.

Wie is Landelijk Dienstencoöperatief?
Zes jaar geleden startte Landelijk Dienstencoöperatief met het aanbieden van huishoudhulp en strijkhulp via het systeem van dienstencheques. De werking groeide snel en verspreidde zich over heel Vlaanderen. 
Landelijk Dienstencoöperatief is het sociale economieproject van Groep KVLV. Wij ondersteunen vrouwen (en mannen) in een betere combinatie tussen arbeid en gezin. Er zijn 21 regiokantoren, verspreid over heel Vlaanderen: Neerpelt, Bree, Bilzen, Tongeren, Tessenderlo, Hasselt, Sint-Truiden, Leuven, Haacht, Aarschot, Tienen, Opwijk, Halle, Herentals, Zoersel, Hoogstraten, Turnhout, Kapellen, Lier, Eeklo en Wetteren

Kan je zelf hulp in je huishouden of bij je strijk gebruiken?
www.ikwerkmetdienstencheques.be                             Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...