woensdag 15 juni 2011

Netwerkdag Groep KVLV in Zellik

Landelijke Kinderopvang maakt deel uit van Groep KVLV, een netwerk van organisaties en verenigingen. Dit netwerk ontwikkelt een brede waaier aan dienstverlening die vrouwen in hun dagelijkse zorg ondersteunt en die het welzijn van de vrouw bevordert.
Groep KVLV is gegroeid vanuit KVLV. De verschillende organisaties zijn actief op het Vlaamse platteland. Voor kansengroepen wordt het terrein ook uitgebreid naar de verstedelijkte gebieden.
Groep KVLV is actief in het verenigingsleven, thuiszorg, kinderopvang, vorming én opleiding, mantelzorg, Groene Zorg en diensten betaald met dienstencheques.
Binnen dit netwerk is het belangrijk dat we elkaars werking kennen en kunnen delen, daarom groeide het initiatief van de verschillende 'netwerkdagen'.


Op 6 juni verzamelende dertig collega’s verzamelden in het regiokantoor van Landelijke Thuizorg in Zellik voor de netwerkdag van regio Halle-Vilvoorde.
Een eerste kennismaking startte al wandelend naar een Brasserie in de buurt met een gezellige lunch. Daarna werden alle vergaderruimtes van het regiokantoor ingenomen om groepsgewijs de standen te bezoeken van de ‘familie’: KVLV, Groep KVLV, Landelijke Thuiszorg, Landelijke Kinderopvang, Landelijk Dienstencoöperatief en Landelijk Jobcoöperatief. 
Een ontspannen en leerrijke netwerknamiddag.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...