zaterdag 18 juni 2011

Turks koken op teamdag regio Mechelen-Lier

De teamdag van het regioteam Mechelen-Lier was leuk gisteren! Twee Turkse dames toverden heerlijke (maar vééél) Turkse hapjes op tafel. We konden ook zelf paar dingen uitproberen : koekjes maken in roosvormpjes, paprika’s opvullen, worstjes rollen, Turkse pizza’s maken,….

Tussenin kregen ze ook opdracht om op basis van foto's die we meebrachten …de regio visueel voor te stellen aan de hand van kleurtjes, stiften, wasco, woorden op groot wit blad. Leuk.
Als intro moest elk een collega uitkiezen en naam noemen met bijvoeglijk naamw over die persoon voor dat begon met zelfde letter als naam (leuke methodiek om elkaar voor te stellen). Was wel leuk. Bv. Lustige Lieve, Naarstige Niek, Innemende Inneke, Charmante Chris, Aangename Ann, Kranige Kristin, Kookkunstige Karin, …
In de namiddag kwamen de architecte, de aannemers en de medewekers van het POM langs en waren enthousiast over de hapjes.
De teamdag ging door in een vergaderzaal van het dienstencentrum waar het nieuwe KDV Lier deel van uitmaakt. We waren met 18. Deze teamdag werd georganiseerd door het regioteam.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...