maandag 17 januari 2011

op het podium: onthaalouder Wivina uit Meerle

De verantwoordelijke kinderopvang van Hoogstraten willen graag onthaalouder Wivina op het podium plaatsen.
Op zondag 7 november 2010 organiseerden de ouders en onthaalkindjes van onthaalouder Wivina De Bruyn uit Meerle een verrassingsfeest voor hun onthaalouder. Zij is immers 70 jaar geworden op 9 juni 2010 en nog steeds werkzaam als onthaalouder. Als verrassing hadden de ouders ook haar idool, Dennie Damaro, uitgenodigd voor een optreden. Wivina werkt reeds 21 jaar als onthaalouder bij Landelijke Kinderopvang! Zij doet haar werk nog altijd met veel zorg en liefde!! 
Dit verdient echt wel een pluim!!

Wivina is een erg gastvrije vrouw die graag gezien is in Meerle. Zij heeft ook vele jaren kindjes vanuit de arme buurten van Parijs opgevangen tijdens de vakanties.
Zij bakt zelf haar brood en lekkere grote taarten! Ze hebben ook een soort kinderboerderij: geitjes, hertjes, pauw, kippen, konijnen, fazanten... 
De kindjes kunnen die vanuit de opvangruimte bewonderen. Er is een ruime tuin met veel speelruimte voor de kinderen.  Wivina doet haar job nog met veel liefde. Zij heeft ook al veel buitenlandse kindjes opgevangen: Polen, Roemenen, Portugeesjes,... Ze staat daar allemaal voor open. En ze ziet wel hoe ze met hen converseert. Ze kent wel wat Frans en Engels of gebruikt gebaren.  Zij is erg positief ingesteld en probeert op haar manier met problemen om te gaan.
Zij werkt sinds enkele jaren niet meer op maandag. Haar man is ook al met pensioen en helpt haar regelmatig met de maaltijden 's middags.
Het is altijd erg gezellig bij haar!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...