donderdag 13 januari 2011

we zoeken onthaalouders in Hoegaarden


Landelijke Kinderopvang zoekt onthaalouders over heel Vlaanderen, ook in Hoegaarden.
In je eigen gezin:
Een onthaalouder vangt overdag thuis kinderen op tussen 0 en 3 jaar. Voor en na schooltijd en op vakantiedagen kunnen dat ook oudere kinderen zijn (tot 12 jaar).
Wij staan voor kleinschalige opvang in gezinsverband.
Verwacht:
Een warm hart voor kinderen:
Ben jij iemand die geniet van het verzorgen en vertroetelen van kleintjes ? die rustig en geduldig kan blijven bij huilende baby' s en ondeugende peuters die misschien liever omgaat met kleuters en grotere kinderen ? die graag thuis is maar toch ook nog een beroep wil uitoefenen ? Dan is werken als onthaalouder misschien iets voor jou !
Vereiste studies: Geen specifieke studievereisten
Werkervaring: geen ervaring
Biedt:
Een belastingvrije kostenvergoeding en een startvergoeding voor installatiekosten
Een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid en een ongevallenverzekering
Een eigen sociaal statuut !
Als onthaalouder heb je recht op een tegemoetkoming bij geneeskundige verzorging, een uitkering bij ziekte, bij arbeidsongeschiktheid, bij arbeidsongevallen en beroepsziekten. 
Je krijgt kinderbijslag en bouwt pensioenrechten op.  Bovendien is er een vergoeding wanneer de kinderen buiten je wil niet komen.
De verantwoordelijke kinderopvang begeleidt de onthaalouders in hun werk, organiseert vormingsavonden en zorgt voor de doorverwijzing van ouders naar onthaalouders.
De dienst staat in voor alle administratieve en financiĆ«le regelingen naar de ouders toe, zoals maandelijkse facturen en jaarlijkse fiscale attesten voor de ouders (waardoor de betaalde bijdrage voor je kinderopvang fiscaal aftrekbaar is). Door het werken via de dienst ervaar je de verbondenheid met een hele groep collega's !Solliciteren:
Landelijke Kinderopvang Markt 33 3300 TIENEN
Schriftelijk t.a.v. Mevr. Rita Roosen
solliciteren kan via dit formulier


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...